Kaido Höövelson soovib riigikokku (1)

Marian Võsumets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Höövelson
Kaido Höövelson Foto: Joakim Klementi

Endine sumokuulsus, värske Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) nõukogu liige ja eraettevõtja Kaido Höövelson (33), sportlasenimega Baruto, lubab lähikuudel avalikustada oma plaanid seoses tulevakevadiste riigikogu valimistega.

«Ei välista,» vastas Höövelson eile Postimehe otsestuudios küsimusele, kas ta ülaanib kandideerida parlamenti. Mehe sõnul pole ta siiani otsustanud, millises nimekirjas kandideerida, kuid on teinud oma valiku variantidest, kellega ta tahaks valimistele minna.

Lääne-Virumaa juurtega Höövelsoni sõnul on need erakonnad, kes õhkavad uut hingamist, kuid see ei olevat siiski kohaliku poliitilise maastiku uus tulija Eesti 200. Endine sumokuulsus lubas, et avalikustab oma valiku paari lähikuu jooksul. «Kus ma osalen, kellega ja kuidas. Pakkumised on laual, olen vaadanud ühte- ja teistpidi, aga ei torma kuhugi.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles