Varisenud maanteesild viis Itaalias hauda kümneid inimest

Berit Nuka
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Genova kesklinnast läänes asunud Morandi sillal kulgenud A10 maanteel oli pidevalt tihe liiklus. Eile lõuna ajal toimunud varingu ajal oli sillal umbes 30 sõidukit.
Genova kesklinnast läänes asunud Morandi sillal kulgenud A10 maanteel oli pidevalt tihe liiklus. Eile lõuna ajal toimunud varingu ajal oli sillal umbes 30 sõidukit. Foto: Flavio Lo Scalzo/Epa/Scanpix

Umbes 30 inimest sai surma, kui eile lõuna paiku kukkus Põhja-Itaalia sadamalinnas Genovas kokku tiheda liiklusega maanteel asunud sild.

Kuigi ametlikult oli eile õhtuks kinnitatud 22 inimese surm, siis ilmselt on ohvrite arv suurem. Mõned Itaalia meediakanalid kõnelesid kuni 35 hukkunust.

Kohalike päästjate sõnul oli varingu ajal sillal vähemalt 30 autot ja kaks veokit, mis kukkusid koos betoonikamakatega maanteelt alla. Vähemalt 16 inimest sai õnnetuses vigastada, neist kümme tõsiselt, vahendas AFP.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles