Ženja Fokin: Eesti mees tahab trendidega kursis olla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zenja Fokin
Zenja Fokin Foto: Viktor Burkivski

Star FM-i hommikuprogrammi üks saatejuhtidest ja vabakutseline stilist Ženja Fokin rääkis ajakirjale Mood antud usutluses oma stiilieelistustest ning avaldas arvamust ka Eesti meeste-naiste riietumise kohta.

«Olen kui «täiskasvanud titt» ehk mulle meeldivad klassikalise garderoobi alustalad, mille juurde «keevitada» mõni väike hullus,» kirjeldas Fokin enda praegust stiili.

Eesti meeste rõivastumist kommenteerides ütles stilist, et püksid on endiselt naiste jalas, st naised ostavad meestele riideid. Tänavapildis võib tema sõnul aga tõdeda, et ollakse varasemast julgemad ja katsetusaltid: «Eesti mees tahab trendidega kursis olla, kolhoosi mõjutused on ununemas.»

Naiste riietuse juures huvitab teda alati, kas riietutakse teiste või iseenda jaoks. «Kas naine muutub dekoratiivesemeks või jääb riietus ikkagi tema loomuse ning eneseväljenduse vahendiks,» selgitas mees ning soovitas ka teistel inimesi sellise pilguga vaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles