McLaren on väidetavalt sõlminud Alonso asendajaga lepingu

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väidetavalt sõidab uuel hooajal McLareni värvides Carlos Sainz. Pildil olev meeskonna juunior tiimi kuuluv Lando Norris võib samuti oma võimaluse saada.
Väidetavalt sõidab uuel hooajal McLareni värvides Carlos Sainz. Pildil olev meeskonna juunior tiimi kuuluv Lando Norris võib samuti oma võimaluse saada. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Sel nädalal tuli Fernando Alonso välja avaldusega, et tema uuel hooajal vormel 1 sarjas kaasa ei tee. Väidetavalt on McLaren leidnud Alonsole asenduse ja meeskond avalikustab nime selle nädala jooksul.

Teisipäeval McLaren kinnitas, et Alonso järgmisel hooajal nende meeskonnas ei jätka, kuid juba varem oldi selleks valmis ja nii oli peetud läbirääkimisi mitme erineva sõitjaga. Muuhulgas taheti oma meeskonda meelitada Daniel Ricciardot, kes otsustas lõpuks siiski Reanult' kasuks.

ESPN-i väitel on Alonso asendajaks McLarenis uuel hooajal Carlos Sainz, kes sõidab hetkel Toro Rosso meeskonnas. Sainzi seostati pärast Ricciardo lahkumist just Red Bulliga, mille tütarmeeskond Toro Rosso on, kuid nüüd paistab selge olevat see, et Sainz siiski sinna meeskonda ei lähe.

Ricciardo ootamatu lahkumine pani Red Bulli kiiresti tegutsema ja meeskonna pealik Christian Horner oli varem öelnud, et tema näeb vajaliku asendusena just Sainzi. ESPN-i väitel on hispaanlane nüüdseks aga juba 2-aastase lepingu sõlminud, mis tähendab, et Red Bull peab kasutama oma varuvarianti, kelleks on Toro Rosso teine piloot Pierre Gasly.

Sellised eeldatavad liikumised jätavad vabaks Toro Rosso mõlemad autod, mis annab võimaluse sarja murda mõnel uuel sõitjal. Lisaks pole kindel, kas McLareni teises autos sõidab edasi Stoffel Vandoorne või tuuakse meeskonda Sainzi kõrvale mõni teine piloot. ESPN-i andmetel võib Sainzi kõrval koha saada noortemeeskonna piloot Lando Norris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles