Salaja kodus sünnitanud teismeline pani imiku prügikasti

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rase naine.
Rase naine. Foto: Yui Mok / PA Wire/PA Images/Scanpix

Ühendkuningriigis Lancashire’is Weshamis sünnitas teismeline tüdruk 9. augustil kodus vannitoas lapse, kelle pani prügikasti, kus laps suri.

15-aastase tüdruku leidis ta ema, kelle sõnul ta tütar ei teadnud, et on rase, kirjutab thesun.co.uk.

Ema kutsus politsei ja kiirabi ning tüdruk tunnistas siis, et tõi ilmale lapse, kelle pani prügikasti, kuna ei teadnud, mida temaga teha.

Prügikastid ja prügi. Pilt on illustreeriv
Prügikastid ja prügi. Pilt on illustreeriv Foto: Marko Beric / PantherMedia / Marko Beric/Scanpix

Politseinikud ja parameedikud leidsid tüdruku kodu juures asuvast prügikastist linasse mässitud väikese poisi surnukeha.

Parameedikud viisid tüdruku haiglasse kontrolli, kuid terviseprobleeme tal ei täheldatud. Pärast haiglast välja lubamist kuulasid politseinikud tüdruku üle.

Briti Lancashire'i politsei
Briti Lancashire'i politsei Foto: SWNS.comThomas Temple / Thomas Temple SWNS.com/Scanpix

Lancashire’i politsei uurib imiku surma kui võimalikku tapmist ning seega on tegemist kriminaaljuhtumiga. Lapse surnukeha lahatakse, et surmapõhjus kindlaks teha.

Uurimine näitas, et tüdruku ema ja isa, kes on politseinik, olid juhtumi ajal tööl. Samuti ei teadnud nad, et nende tütar on rase.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles