Pildid: 72-aastase Sylvester Stallone’i naine Jennifer Flavin sai 50-aastaseks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hollywoodi staari, 72-aastase Sylvester Stallone’i abikaasa Jennifer Flavin tähistas 14. augustil oma 50. juubelit, minnes koos perega Beverly Hillsi trendikasse Spago restorani.

Stallone, ta naine ja nende kolm tütart, 21-aastane Sophia, 20-aastane Sistine ja 16-aastane Scarlet poseerisid restorani ees fotograafidele, teatab Daily Mail.

Stallone kirjutas sotsiaalmeedias, et ta oli koos oma nelja kaunitariga.

Sylvester Stallone
Sylvester Stallone Foto: RMGLE / MEGA/Scanpix

Sophia kandis kollast minikleiti ja sinna juurde sobivaid beeže kingi, modellina töötaval Sistine’il oli seljas mustast sametist minikleit ja musta värvi stilettod ning Scarlet kandis erkpunast kleiti ja pruune nahksaapaid.

Sylvester Stallone ja ta naine Jennifer Flavin (keskel), tütar Sistine mustas, Scarlett punases ja Sophia kollases kleidis
Sylvester Stallone ja ta naine Jennifer Flavin (keskel), tütar Sistine mustas, Scarlett punases ja Sophia kollases kleidis Foto: RMGLE / MEGA/Scanpix

Stallone oli riietunud valgesse triiksärki ja musta värvi viigipükstesse, ta naisel oli seljas valge kleit.

Perel oli sünnipäevalapse jaoks palju kinke, nad andsid need restoranis üle.  

Sylvester Stallone' tütar Scarlett
Sylvester Stallone' tütar Scarlett Foto: RMGLE / MEGA/Scanpix

Stallone’i tütardel Sophial ja Sistine’il on Instagramis üle 800 000 jälgija. Scarlet jätkab sügisel õpinguid keskkoolis.

Tütarde sõnul ei käi nad oma kuulsa isa jälgedes ega soovi saada näitlejaks, sest neid huvitavad teised asjad.

Sylvester Stallone, ta tütar Sistine mustas, Scarlett punases ja Sophia kollases kleidis
Sylvester Stallone, ta tütar Sistine mustas, Scarlett punases ja Sophia kollases kleidis Foto: RMGLE / MEGA/Scanpix

Modell ja ärinaine Jennifer Flavin kohtus Sylvester Stallone’iga 1988. aastal Californias Beverly Hillsi restoranis. Nad registreerisid oma abielu üheksa aastat hiljem, 17. mail 1997 Ühendkuningriigis Londonis, millele järgnes laulatus Oxfordshire’is Blenheimi lossi kabelis. Stallone ja ta pere elab Los Angelese eeslinnas Beverly Crestis.

Stallone oli 1974 – 1985 abielus fotograaf Sasha Szackiga, neil on kaks last. 1985 – 1987 oli ta abikaasaks näitlejanna Brigitte Nielsen.

Brigitte Nielsen
Brigitte Nielsen Foto: MAVRIXONLINE.COM / MAVRIXONLINE.COM/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles