Rootsi politsei pelgab süütamislaine kestmist (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlenud sõiduautod Göteborgi Frölunda linnaosas. Ööl vastu teisipäeva toimunud koordineeritud süütamislaines hävis üle saja sõiduki mitmes Rootsi linnas.
Põlenud sõiduautod Göteborgi Frölunda linnaosas. Ööl vastu teisipäeva toimunud koordineeritud süütamislaines hävis üle saja sõiduki mitmes Rootsi linnas. Foto: Adam Ihse/Tt News Agency/Reuters/Scanpix

Lääne-Rootsis esmaspäeva õhtul alanud sõidukite süütamised jätkusid ka eile, kuid märksa väiksemas ulatuses: kui esmaspäeva hilisõhtul ja teisipäeva esimestel tundidel süütasid ilmselt tegevust sotsiaalmeedias koordineerinud noored eri paikades üle saja auto, siis ööl vastu eilset põles Göteborgi eeslinnades ning Boråsis neli autot.

Rahutusi ööl vastu eilset ei täheldatud. «Me pole saanud kõnesid jõukude või muu sellise kohta. See ei ole sugugi nagu eile (üleeile – toim),» lausus politsei operatiivjuht Johan Ljung Rootsi Raadiole.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles