Keskerakond kaebab Paavo Pettai firma kohtusse

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paavo Pettai.
Paavo Pettai. Foto: Georg Kõrre

Keskerakonna juhatus otsustab ilmselt augusti lõpus esitada hagi endise kampaaniameistri Paavo Pettai ettevõtte Midfield vastu, nõudes ettevõttelt pool miljonit eurot.

«Praegu me teeme ettevalmistusi, et teha vastuhagi Midfieldi vastu, see summa on praktiliselt sama ulatuses, mis on välja makstud arbitraaži otsusega. Vastuhagi aluseks ongi see väljamakse, mis erakond tegi, kuna selle raha eest Midfield OÜ ei ole Keskerakonna jaoks teenust pakkunud,» ütles Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb ERRile.

«Meie näeme seda olukorda nii, et garantiikirjaga me tagasime Midfieldi laenud kolmandate isikute kasuks ja see tagatis oli meie poolt välja makstud,» lisas Korb.

Politsei otsustas juuli lõpus, et ei alusta erakondade rahastamise järelevalve komisjoni (ERJK) pöördumise alusel Keskerakonna majandusaasta aruande osas eraldi uut väärteomenetlust, vaid liidab selle olemasolevate uurimistega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles