Hoolekogu soovitab lasteaedadel ühiselt toiduaineid osta

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõunasöök
Lõunasöök Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuressaare Ristiku lasteaia hoolekogu tegi linna hariduskomisjonile ettepaneku, et linnale kuuluvad lasteaiad võiksid toiduainete ostmiseks teha ühishankeid.

Põhjuseks toodi, et ühishangetega saavutatud madalam hind tagaks lapsevanemate makstava toiduraha kõige säästlikuma kasutuse, kirjutas Saarte Hääl.

Kuressaare linnavolikogu hariduskomisjon kiitis ühishanke mõtte heaks ja soovitas parima lahenduse saavutamiseks arutada seda ka teistes toitlustamisega tegelevates haridusasutustes.

Kuressaare haridusnõuniku Õilme Salumäe sõnul on ühishanke ideed tänaseks lasteaedadega ka arutatud, kuid töösse seda võetud pole.

Haridusnõunik märkis, et kui üldiselt viivad suured kaubakogused hinnad alla, siis antud juhul ei pruugi ühishange sellist efekti anda, sest kauplejate jaoks on lasteaiad isegi üksikuna juba suured partnerid ja hinna praeguselt tasemelt langetamise võimalused on piiratud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles