Andres Herkel otse Postimehes abieluvälisest lapsest: kindlasti ei ole see mingis vaates eeskujulik (18)

Vilja Kiisler
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäevane Postimehe veebisaade võõrustab Vabaerakonna juhti Andres Herkelit, kellel on parasjagu erakonna asjadega üksjagu muret. 

«Kindlasti ei ole see mingis vaates eeskujulik,» kommenteeris Vabaerakonna esimees Andres Herkel oma otsust saada koos rahvasaadik Külliki Kübarsepaga abieluväliselt laps.

Sealjuures rõhutas ta, et kõik, mis tema elus juhtub ja hakkab juhtuma, on tema teadlik valik. Herkel avaldas arvamust, et kui inimesed jätavad taolised otsused tegemata, on nende tulevik kurvem.

«Teadliku valiku hulka ei kuulu see, et ma oleksin tähelepanu keskpunktis,» lükkas Herkel tagasi spekulatsioonid, nagu oleks valimiste eelne eraeluline sündmus seotud Vabaerakonnale tähelepanu püüdmisega. «Selliseid asju täpselt ajastada on võimatu,» sõnas ta.

Tulles Vabaerakonna poliitika juurde, tunnistas Herkel, et Artur Talvik oli korruptsiooni teemale tähelepanu tõmbamises temast parem, kuid ka tema on juhina hästi hakkama saanud. «Talvik on väga hea meediafiguur, selles ei kahtle keegi,» sõnas poliitik.

Teistest erakondadest rääkides sõnas Herkel, et Eestimaa Rohelistega koostöö tegemist pole nad kindlasti kaalunud. «Ma pean ennast ka mõõdukaks roheliseks, mitte mürkroheliseks,» kommenteeris Herkel.

Ka EKRE poliitika ei sobi Herkeli sõnul ei tema ega Vabaerakonna lähenemisega, sest EKRE on valinud ühiskonda lõhestava tee.

«Otse Postimehest» on järelvaadatav postimees.ee veebiküljel.

Kommentaarid (18)
Copy
Tagasi üles