Veerenni tänavalt pääseb varsti autoga ajutiselt jälle Järvevana teele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veerenni tänava kergliiklustunneli Ülemiste järve poolne ots on juba valmis.
Veerenni tänava kergliiklustunneli Ülemiste järve poolne ots on juba valmis. Foto: Mihkel Maripuu

Ülemiste liiklussõlme põhjaliku ümberehituse käigus tuleb aeg-ajalt teha ajutisi liiklusmuudatusi. Üks nendest on see, et tõenäoliselt juba novembris avatakse ajutiselt autodele pääs Veerenni tänavalt Järvevana teele.

Merko Ehituse projektijuht Tiit Joosti ütles, et ilmselt juba novembris avatakse ajutiselt jälle autodele väljasõit Veerenni tänavalt Järvevana teele. See on vajalik, kuna Filtri teel suletakse samal ajal osaliselt liiklus kanalisatsiooni rajamiseks ja muude vajalike ehitustööde tegemiseks. Pärast nende tööde lõppu suletakse taas autodele väljasõit Veerenni tänavalt ning nii see jääbki.

Praegu on veel pooleli kergliiklustunneli rajamine Järvevana tee alla Veerenni tänava otsas. Mööda seda saab edaspidi jalgrattaga sõita Veerenni tänavalt teisele poole Järvevana teed, kus on samuti valmimisjärgus kergliiklustee nii Ülemiste ristmiku kui ka Pärnu maantee poole. Joosti sõnul on Järvenava tee aluse kergliiklustunneli Ülemiste järve poolne osa juba valmis, praegu käivad veel tööd Veerenni poolses otsas. Kui need tööd ka ühele poole saavad, siis jääb vaid üle tunnel asfalteerida.

Jalakäijatele ning ratturitele mõeldud tunneleid ehitatakse aga Järvevana tee kandis kokku kolm. Pärnu maantee poolt tulles on esimene Veerenni tänava otsas, teine jääb Filtri tee ja Järvevana tee ühenduse kohale ja läheb läbi nii Järvevana tee kui raudtee alt ning kolmas tunnel rajatakse sealsamas Filtri tee alla. Mööda seda pääseb Veerenni tänavale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles