Vene-Türgi lahutuses lendavad elevandisüüdistused ja konfiskeeritakse hobuseid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tüli keskmesse on jäänud ka võidusõiduhobused.
Tüli keskmesse on jäänud ka võidusõiduhobused. Foto: Xinhua / Xinhua/Sipa USA / Scanpix

Vene päritolu naine kaebas kohtusse Türgi abikaasa, kes olevat teda elevandiks nimetanud. Kohus on lahutusvaidluses enda valdusesse võtnud 19 võidusõiduhobust.

Just selline seebiooper on olnud Maria Kitapçı ja tema abikaasa Levent Kitapçı lahutus Istanbulis, vahendab Hürriyet Daily News. Kohtudokumentide järgi sarjab Maria, et tema abikaasa solvas teda pidevalt ja ütles, et ta on muutunud paksuks nagu elevant. 

Maria sõnul oli nende 12-aastane abielu täis psühholoogilist, füüsilist ja majanduslikku vögivalda. Selle kompensatsiooniks nõuab ta mehelt 10 miljonit Türgi liiri (üle 1,5 miljoni euro). Samuti soovib ta saada igakuist lapsetoetust 30 000 liiri ulatuses (üle 4500 euro).

Hageja sõnul kannab tema abikaasa oma varandust üle isale ja vennale, et ta ei näeks kohtu silmis vaesem välja. Konkreetselt toob ta välja 31 võidusõiduhobust, kes on väärt üle poole miljoni euro. 

Levent Kitapçı on oma naise sõnad tagasi lükanud kui valetamise. Lisaks andis ta sisse teise kohtuasja, nõudes Marialt kompensatsiooni 750 000 euro ulatuses. 

Istanbuli perekonnakohus ei ole teinud lõplikku otsust, kuid on siiani ajutise abinõuna konfiskeerinud 19 inglise tõupuhast võidusõiduhobust. Samuti anti Levent Kitapçıle kohustus maksta igakuiselt 1100 eurot ennetavateks alimentideks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles