Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Tüdruksõpra rööbastele vedanud mehele ei soovi kohtunik mõista edasist vangistust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lucas Narkle veab tüdrukut läheneva rongi ette.
Lucas Narkle veab tüdrukut läheneva rongi ette. Foto: Kuvatõmmis videost.

Avaldatud on valvekaamerate pilt hetkest, kui Lucas Narkle proovis eelmise aasta oktoobris oma tüdruksõpra lükata rongi ette.

Šokeeriv vahejuhtum jäi pildile Elizabeth Southi rongijaamas Adelaide'is Austraalias. 

Filmil on näha, kuidas 19-aastane Lucas Gary Narkle haarab kinni toona 14-aastasest tüdrukust ja veab teda läheneva rongi ette ette. Tüdruk võitleb oma elu eest, et mehel ei õnnestuks teda rööbastele lükata.

Eile astus Narkle kohtu ette, olles varem end süüdi tunnistanud tüdruku elu ohustamises.

«Ta [neiu] ei teadnud, et ta kavatseb end peatada,» kirjeldas prokurör juhtunut. «Pole teada, millist kahju võib see hirm talle tulevikus avaldada.»

Varem süüdistati Narkle'it mõrvakavatsuses, sest tal oli relvana kaasas pesapallikurikas. Pooled aga nõustusid, et kurikat ei kasutatud.

Narkle'it peeti vahistuses kinni kolm kuud, kuni ta veebruaris kautsjoni vastu vabastati. Seetõttu ütles eile kohtunik Simon Stretton, et tal pole kavatsust mõista mehele välja pikemat vanglakaristust.

«Ma pean pidama meeles, et tema reaalne tegevus oli lühike, vastutustundmatu ja ei toonud kaasa mitte mingisugust füüsilist kahju,» seletas kohtunik oma kavatsuse tagamaid.

Strettoni sõnul ei aitaks edasine vangistus kedagi, kuid ta näeb vajadust rakendada mehele pikaajalist ühiskondlikku tööd.

Kui algselt pidi kohus oma otsuse tegema täna, siis süüdistaja palvel lükati see edasi järgmiseks nädalaks. Varem ei soovinud neiu prokuratuuriga koostööd teha, kuid on nüüd lubanud esitada kannatanu avalduse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles