Kaitseministeerium «sõjast» tuulemeestega (1)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uurimisrühma juhi kaitseministeeriumi asekantsleri Meelis Oidsalu sõnul tuvastati koostöös Eesti tsiviillennuohutuse ekspertidega, et juhtumi põhjustas piloodi haruldane eksimus ning tegu polnud süsteemse veaga.
Uurimisrühma juhi kaitseministeeriumi asekantsleri Meelis Oidsalu sõnul tuvastati koostöös Eesti tsiviillennuohutuse ekspertidega, et juhtumi põhjustas piloodi haruldane eksimus ning tegu polnud süsteemse veaga. Foto: Joakim Klementi

Kuivõrd Aidu tuulepargi vaidluse valguses on taas üles kerkinud süüdistused, et kaitseministeerium piirab ettevõtjate tegevusvabadust, selgitab valdkonna eest vastutav Meelis Oidsalu, et see ei ole nende isiklik vimm Andres ja Oleg Sõnajala vastu, vaid asi on Eesti kaitsevõimes.

«Konflikt, mis on ka meedias tähelepanu pälvinud, ei ole ju unikaalne, ka teistes riikides on tuuletehnoloogia areng toonud kaasa selliseid mullistusi ja skandaale,» märkis kaitseministeeriumi asekantsler Meelis Oidsalu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles