Supermängu maaletooja (1)

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pohlak
Aivar Pohlak Foto: Tairo Lutter

Polnud ühestki otsast loogiline, et Madridi Reali ja Madridi Atletico jalgpalliklubide UEFA superkarika finaal mängiti kolmapäeval Euroopa mastaabis pisikesel Lilleküla staadionil. Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak (55) suutis supermängu Tallinnasse tuua tänu oma tugevale positsioonile Euroopa jalgpallikuluaarides, mis, nagu ta ise ütleb, põhineb eelkõige ida ja lääne kultuuriruumi teineteisele tõlkimisel.

Superkarika finaali emotsioonist tekkinud vaimustus kestab Eesti jalgpallikogukonnas veel pikalt, mis kulub alaliidule marjaks ära, kui keskendutakse uuele suurele eesmärgile – koduse meistriliiga toimivaks profiliigaks arendamisele. Kuigi tolle sihi lõpus ei terenda erinevalt superkarika finaalist glamuurimajakas, oleks selle väärtus Eesti jalgpallile suurem kui kolmapäevase finaali oma.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles