Chelsea alistas hilisest väravast suurepärase tagasituleku teinud Arsenali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea väravat tähistamas
Chelsea väravat tähistamas Foto: Victoria Jones / PA Wire/PA Images

Inglise jalgpalli kõrgliiga teises mänguvoorus nägi tõelist põnevuslahingut Chelsea ja Arsenali vahel, millest väljus 3:2 võiduga Chelsea.

Maurizio Sarri juhendatav Chelsea suutis mängu alustada palju aktiivsemalt kui Arsenal ja nii asus Chelsea juba 9. minutil mängu juhtima, kui Marcos Alonso tsenderduse suunas väravasse Pedro.

Juba 20. minutil suutis Chelsea uuesti sihile jõuda, kui Alvaro Morata viis meeskonna 2:0 juhtima hetked pärast seda, kui Arsenali poolelt oli esimese väga ohtliku olukorra suutnud tekitada Pierre-Emerick Abumeyang.

Siis suutis ootamatult poolaja lõpus aga Arsenal hoo üles saada ning pärast ühte raisatud võimalust tõi Henrikh Mkhitaryani madal löök tabloole skoori 1:2. Kusjuures löök ei olnud sugugi nii keeruline, et maailma kallim väravavaht Kepa Arrizabalaga seda kuidagi viisi tõrjuda poleks saanud. Hetked hiljem lõi Alex Iwobi Arsenali teise värava ja poolajale mindi vastu viigiseisul.

Chelsea kontrollis omakorda taas kogu teist poolaega, kuid sihile jõuti alles 81. minutil. Vahetusest sisse tulnud Eden Hazard andis suurepärase tsenderduse, mille varem väravasöödu jaganud Alonso kindlalt väravasse lõi, päästes Chelsea’ile 3:2 võidu.

Teistes inglismaa kõrgliiga kohtumistes võitis Tottenham 3:1 Fulhami, Bournemouth 2:1 West Hami, Everton 2:1 Southamptonit ja Leicester 2:0 Wolvesi. Cardiff ja Newcastle leppisid omavahelises kohtumises 0:0 viigiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles