Liikluses sai viga 9 inimest

Kadi Raal
, Päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustratiivne.
Politsei. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile toimus viis tõsisemat liiklusõnnetust, milles sai kokku vigastada üheksa inimest. 

Eile öösel või varahommikul toimus seni tuvastamata ajal ja kohas liiklusõnnetus, kus esialgsetel andmetel kaotas juht kontrolli sõiduauto Audi A6 üle. Autos viibinud isikud lahkusid sündmuskohalt, kuid hiljem pöördusid Järvamaa Haiglasse sõidukis viibinud kaks 15-aastast neiut, kes toimetati Tallinna Lastehaiglasse ning 18-noormees. Samuti toimetas kiirabi Järvamaa Haiglasse 22-aastase mehe, kes viidi edasi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Õnnetuse asjaolud on selgitamisel.

Kell 9.47 toimus liiklusõnnetus Hiiumaal Käina alevikus Luige ja Lahe tänava ristmikul, kus sõiduautot Citroen DS3 juhtinud 27-aastane mees ei andnud teed paremalt lähenenud sõiduautole Opel Astra, mida juhtis 30-aastane naine. Citroeni juht ja Opelis viibinud 16-aastane neiu toimetati Kärdla Haiglasse kontrolli.

Kell 12.38 juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Rannamõisa tee ja Vana-Rannamõisa tee ristmikul, kus ülekäiguraja ees peatunud sõiduautole Opel Corsa sõitis tagant otsa BMW 335D. BMW juht lahkus ilma sõidukita sündmuskohalt. Opelit juhtinud 50-aastane mees toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud ja BMW juht on selgitamisel.

Kell 13.55 juhtus liiklusõnnetus Tartumaal Alatskivis Tartu mnt 13 juures, kus 55-aastase mehe juhitud Peugeot 3008 põrkas parempöördel kokku kõrval liikunud jalgrattaga, millega sõitis 31-aastane naine. Jalgrattur toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Õhtul kell 22.20 toimus liiklusõnnetus Raplamaal Kohila vallas Kiisa-Kohila mnt 4. kilomeetril, kus alkoholijoobe tunnustega 55-aastane mees sõitis sõiduautoga BMW 730D sirgel teelõigul vasakule teelt välja läbi talu piirdeaia ja vastu puud. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles