POSTIMEHE INTERVJUU Viletsad disainerid ja tselluloosipaanika pidurdavad mööblitööstust (65)

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Nigul on öelnud, et Eestis leidub liiga palju neid, kes soovivad panustada meie riiki ja selle eelarvesse vaimselt, esteetiliselt, nõustamisega, visioonidega, ühesõnaga mitterahaliselt.
Jaak Nigul on öelnud, et Eestis leidub liiga palju neid, kes soovivad panustada meie riiki ja selle eelarvesse vaimselt, esteetiliselt, nõustamisega, visioonidega, ühesõnaga mitterahaliselt. Foto: Sander Ilvest

Eestlased kaotavad Soomele konkurentsis, sest meie kõrgkoolid toodavad ametimehi, kes pole suutelised looma riigi arenguks vajalikku lisandväärtust, leiab mööblitööstuse grupi Tarmeko juht Jaak Nigul (57).

Enamik inimesi ei saa aru, kuidas riiki ülal peetakse. Fakti, et kõik maksutulud laekuvad tegelikult üksnes ettevõtlussektorist, ei julge ükski poliitik välja öelda. Ka valitsussektorist laekuv maksutulu, mis 2016. aastal moodustas veidi rohkem kui kümnendiku maksutulust, pärineb algselt siiski ettevõtlussektorist.

Kommentaarid (65)
Copy
Tagasi üles