Sinisest viirusest tuge saanud Eesti pakkus naabrimeestele tasuta vollekoolitust

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keemia vollemeeste ja nende toetajate vahel on mõlemapoolne – õhtu Riias tõestas seda ilmekalt.
Keemia vollemeeste ja nende toetajate vahel on mõlemapoolne – õhtu Riias tõestas seda ilmekalt. Foto: Tairo Lutter

Eesti võrkpallikoondis on tõusnud tasemele, mis lubas pärast võõrsil saadud võitu eelmise EMi play-off’i meeskonna Läti üle igasuguse valehäbita kuulutada: õiget võitlust ju tegelikult ei tekkinudki. Või Renee Teppani sõnastuses: «Mis me mulli ajame – oleme Lätist parem meeskond ja pidimegi võitma.»

Kui kahe aasta eest madistati tolles play-off’i avamängus vihaselt ja Eesti võitis alles 3:2, siis üleeile oli 3:1 lõppskoorist kõnekam fakt, et võidetud geimides loovutati lõunanaabritele vaid 17, 19 ja 22 punkti. Uus EM-valiksari oli saanud loodetud alguse.

«Mul ei tekkinud kordagi tunnet, et see mäng võiks käest libiseda,» lausus Eesti peatreener Gheorghe Cretu. Ta oli küll pahane, et kolmanda geimi lõpp 18:14 eduseisust lätlastele loovutati, kuid tundis samas heameelt, et neljandas end taas kindlalt kehtestati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles