Arsene Wenger: Henry soovib hakata juhendama Prantsusmaa tippklubi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Henry ja Arsene Wenger
Thierry Henry ja Arsene Wenger Foto: Matt Dunham / AP

Arsene Wenger lausus, et tema uuesti ühegi klubi peatreeneriks ei kiirusta, kuid teab, et Thierry Henry on väga huvitatud ühe Prantsusmaa tippmeeskonna juhendamisest.

Bordeaux meeskond, kes mängin Prantsusmaa kõrgliigas, vallandas eelmisel nädalal oma meeskonna peatreeneri Gus Poyeti, kuna peatreener kommenteeris kohatult ründaja Gaetan Laborde üleminekut Montpellieri.

Henry soovib tõesti võtta üle peatreeneri rolli Bordeaux' klubis. Ta on vägagi intelligentne ja ta on olemas teadmised ja oskused meeskonna juhendamiseks. Küsimus on pigem selles, mis hetkest me oleme valmis kogu oma elu pühendada treeneritööle," vahendab Eurosport Wengeri sõnu.

Wenger ise lõpetas oma 22-aastase treenerikarjääri Arsenali eesotsas möödunud hooaja lõpus. Henry mängis Wengeri käe all pikki aastaid, kuid nüüd on ka treeneri ametit saanud pidada Belgia koondise abitreenerina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles