Kallase sõnul võis Eesti 200 suurkohtumise vähese osalejate arvu põhjuseks olla grillimine (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul leiab aset poliitilise liikumise Eesti 200 liikmete esimene kokkusaamine. Kui Eesti 200 Facebooki grupis reklaamiti üritust kui suurt ja Eesti ajalugu muutvat kohtumist, siis reaalsuses tuli 2474-st grupi liikmest kohale vaid kümmekond inimest. 

Poliitiline liikumine Eesti 200 andis täna avalikkusele teada, et edasi minnakse erakonnana ja kevadel soovitakse pääseda riigikokku.

Täna toimuvale suurele esimesele kokkusaamisele tuli aga kohale vaid paarkümmend inimest ning liikumise eestvedaja Kristina Kallas lahkus ürituselt juba napilt pool tundi pärast selle algust. Tund aega pärast esmast kohtumiselt lahkumist, tuli Kallas siiski üritusele tagasi. 

Kristina Kallase sõnul võis vähese osalejate arvu põhjuseks olla see, et sündmuse info saadeti laiali nädalavahetusel, kui eestlased olid ilmselt kodus grillimas ja oma meili ei avanud. Samuti lisas Kallas, et tänast kohtumist ei tasu üle tähtsustada, sest tänapäeval ei tehta poliitikat füüsiliselt, vaid läbi interneti ja sotsiaalmeedia. 

Foto: Facebook
Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles