Rakvere kultuurielu lööb sügisel kihama

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügis toob Rakverre palju huvitavat meelelahutust.
Sügis toob Rakverre palju huvitavat meelelahutust. Foto: Aarne Mäe

Rakvere kultuurielu eest seisma kutsutud uued ametnikud on haaranud tarval sarvist ja lubavad sügishooajaks üsna mitmekesist meelelahutust.

Alles läinud nädalavahetusel oli Rakvere sündmustest tiine: reedel peeti linnuses Eesti esimest luulepidu, millele järgnes järellainetusena punklaulupeo aastapäeva tähistamine, seejärel toimus ööjooks kõikide oma sõuelementidega ning kahel päeval võis kaasa laulda või lihtsalt laule kuulata Rahvaaias, kus pühapäeval toimus üheslaulmine ja esmaspäeval Lenna kontsert, mis mõlemad olid seotud Eesti vabariigi iseseisvuse taastamise aastapäevaga. Kõikidele neile üritustele jätkus ka ohtralt tänulikku publikut. Ja kui Tallinnas oli üheslaulmine tasuline, siis siin sai mõlemast kontserdist osa üksnes säravate silmade eest.

Uus meeskond toimetab aga ühe hooga edasi. Rakvere kultuurikeskuse juhataja Eve Alte on linnakunstnikul Marju Püümetsal lasknud valmis teha juba plakatid, mis kutsuvad filmiõhtutele linnavolikogu saalis, Rakvere Tšilli sügislaadale ja Pärdi päevadele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles