Valgamaa naine tuli kindlalt meistriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jahilaskmise kaevikraja ehk trapi laskmises võitis Aili Popp Eesti meistritiitli ülekaalukalt 95 tabamusega.
Jahilaskmise kaevikraja ehk trapi laskmises võitis Aili Popp Eesti meistritiitli ülekaalukalt 95 tabamusega. Foto: Arhiiv / Lõuna-Eesti Postimees

Nädalavahetusel Männiku lasketiirus peetud Eesti meistrivõistlustel ja Balti karikavõistluste kolmandal etapil näitas Valgamaa laskesportlane Aili Popp taas kindlat kätt ja teravat silma. Ta võitis ülekaalukalt konkurentide ees Eesti meistritiitli ning Balti karikasarja etapi.

Jahilaskmise kaevikraja ehk trapi laskmises võitis Aili Popp Eesti meistritiitli ülekaalukalt 95 tabamusega. Teise koha sai Jane Reinaas 57 tabamusega. Sama järjestus jäi ka Balti karisarja kolmandal etapil.

Kui kaevikraja distsipliinis on seekordne tiitel Aili Popile juba neljas, siis ühtekokku on naisel laskmises mitmesuguseid tiitleid juba 30 ringis. Kaeviklaskmisega tegi Popp algust eelmisel aastal pärast kombilaskmise Euroopa meistrivõistlusi. Praegu ongi naine pühendunud ainult kaevikraja harjutusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles