Isegi mehhiklane saab eesti talutoidust söönuks

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehhiklane Leno Morfin tegi eestimaisest toorainest vürtsikat toitu.
Mehhiklane Leno Morfin tegi eestimaisest toorainest vürtsikat toitu. Foto: Meelis Meilbaum

Talutoidu Karavan jõudis eile Rakverre, kus teiste seas pakkus eestimaisest mahematerjalist tulist toitu Mehhikost pärit kunstnik Leno Morfin.

Tegemist oli toiduvõrgustiku Otse Tootjalt Tarbijale (OTT) korraldatud pop-up-laadaga, mis jõuab mitmes linnas peatudes nädala lõpuks Saaremaale Upa külla, kus peetakse Eestimaa Talupidajate Keskliidu talupäeva.

Leno Morfin tõestas, et eksootilisi roogi saab vabalt valmistada ka eestimaistest toiduainetest, Rakveres segas ta kokku kartulid, herned, tomatid, suitsusingi ja meile juba tavapäraseks muutunud tšilli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles