Uus maavanem: varsti sõimatakse laisaks, lolliks ja lohakaks

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Kaasik
Kaido Kaasik Foto: Ave Maria Mõistlik / Wikipedia

Värske Saare maavanem Kaido Kaasiku (43) hinnangul jääb uus ametis isiklikku elu jääb veelgi vähemaks, sest kohustusi on palju ja kui oled koha juba vastu võtnud, tuleb neid täita.

«Naine polnud maavanema ametile päris vastu, aga me pidime omavahel ikkagi selgeks tegema, et uues rollis mulle osaks saav avalik poolehoid ja avalik kriitika on ikka palju suurem kui seni,» selgitas ta, kirjutas Meie Maa.

Kaasiku hinnangul tähendab maavanemaks asumine ka seda, et nüüd tuleb igasugu negatiivsust kindlasti palju rohkem ja kuigi kriitika peab olema, sest see hoiab vaimu virgena ega lase laisaks muutuda, on isiklikku laadi solvangutega raske leppida.

«Paraku on tänapäeval nii, et kui argumendid otsa lõpevad, hakatakse lahmima – sõimama laisaks, lolliks ja lohakaks,» sõnas ta.

Kaasiku arvates ei saa maavanem küll imesid korda saata, kuid elu edasi viia suudab ta küll ning Kaasik rõhutas, et saarlastel pole midagi häbeneda, sest mujalt tulnud inimesed on nii Saare- kui ka Muhumaast vaimustuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles