Austria mees püüdis rongi siseneda ebatavalise kaaslasega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hobune Frieda ja tema omanik püüdsid Steiermargi liidumaal sõita rongiga.
Hobune Frieda ja tema omanik püüdsid Steiermargi liidumaal sõita rongiga. Foto: Twitter/Twitter

Sotsiaalmeedias levivad pildid ebatavalise kaaslasega reisivast mehest. Nimelt sisenes ta rongi koos oma hobuse Friedaga.

Väidetavalt püüdis mees siseneda koos hobusega erinevatesse rongidesse Steiermargi liidumaal Austrias, ent rongijuhid keeldusid sõidu jätkamisest ja ta pidi sõiduvahendi pardalt lahkuma.

Pildid Frieda nimelise hobusega rongidesse sisenenud mehest ringlesid alates eilsest sotsiaalmeedias ja viimaks jagas neid isegi Austria riiklik raudteefirma ÖBB.

«Me loodame, et see on ühekordne juhtum,» sõnas ÖBB pressiesindaja Julianne Pamme Austria uudisteagentuurile APA ja lisas, et hobuse pardal viibimine võib osutuda ohtlikuks, näiteks, kui rong peab äkki pidurdama.

ÖBB eeskirjad näevad ette, et väikesed, kahjutud loomad kinnistes puurides või suukorviga koerad on rongides lubatud, aga hobusega reisida soovinud mees selleks võimalust ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles