Video: narkotunnel viis USA kiirtoidukoha köögist Mehhikosse (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirtoidukoha KFC endisest köögist avastati narkootikumide smugeldamiseks kasutatud tunnel.
Kiirtoidukoha KFC endisest köögist avastati narkootikumide smugeldamiseks kasutatud tunnel. Foto: Kris Tripplaar / Kris Tripplaar/Sipa USA / Scanpix

Ameerika Ühendriikides Arizona osariigis asunud kiirtoidukoha KFC endisest köögist avastati narkootikumide smugeldamiseks kasutatud tunnel.

Ametivõimud tegid hämmastava avastuse, kui leidsid Mehhikoga piirnevast Arizona osariigist naaberriiki viiva tunneli.

Ameerika Ühendriikide Sisejulgeolekuministeerium ja USA piirivalve otsisid läbi kiirtoidukoha KFC endised ruumid San Luisi linnas. Läbiotsimise käigus leidsid nad söögikoha köögist 6 meetri sügavusel asunud tunneli. Ligi 200 meetri pikkune tunnel viis välja Mehhikosse.

Ametivõimude sõnul kasutati tunnelit narkootikumide smugeldamiseks ja juurdluse läbiviija avaldas võimalikud numbrid smugeldatud narkootikumide koguse kohta.

«Paljastan asjaolud ja annan ligikaudsed numbrid. Tunnelit läbis 118 kilogrammi metamfetamiini, üle kuue kilogrammi kokaiini, rohkem kui kolm kilogrammi fentanüüli, enam kui 13 kilogrammi valget heroiini ja üle kuue kilogrammi pruuni heroiini,» ütles eriagent Scott Brown.

«Tahaksin eriti rõhutada, et ainuüksi kolm kilogrammi fentanüüli tähendab üle kolme miljoni doosi,» lisas ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles