Noortekamp röövis Mustamäel relva ähvardusel kaht eakaaslast (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile öösel kella 23.30 paiku tungisid Mustamäel kolm eesti keelt kõnelevat noort kallale 17- ja 15-aastasele noormehele. Tegu on juba mitmenda noortejõuguga, kelle politsei sel suvel kinni on pidanud.

Relvataolist eset ja vägivalda kasutades võeti ühelt kannatanult ära vöökott isiklike esemetega ja teiselt kannatanult võeti ära rula. Üks kannatanutest viidi haiglasse.

Sündmuskohale reageerinud politseinikud pidasid kinni 18-, 17- ja 15-aastase noormehe. Relvataoline ese on ära võetud ning visuaalselt on tegu õhkrelvaga.

Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku röövimise paragrahvi alusel. Kinnipeetud noormehed kuulatakse kõigepealt kahtlustatavana üle ning seejärel otsustatakse tõkendi küsimus.

Postimees kirjutas augusti alguses, kuidas 2. augusti hilisõhtul tungisid Mere puiesteel kahele mehele kallale neile tundmatud noormehed, kes võtsid vägivalda kasutades ära mobiiltelefoni maksumusega 300 eurot, kaks pudelit õlut ja pooliku sigaretipaki.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles