Medvedev jälle kadunud (10)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa president Dmitri Medvedev.
Venemaa president Dmitri Medvedev. Foto: Petros Karadjias / AP / Scanpix

Venemaa peaminister Dmitri Medvedev on 14. augustist alates tühistanud kõik planeeritud kohtumised ja avalikkuse silme alt justkui õhku haihtunud.

On teada, et Medvedev ei ole puhkusel. Kõik kokkulepitud kohtumised tühistatakse ja põhjendust selleks ei pakuta.

Viimati näitas Medvedev end kümme päeva tagasi, kui ta kohtus Novosibirski oblasti ülema Andrei Travnikoviga. Järgnevatel päevadel avaldas valitsuse veebilehekülg ainult, et peaminister on saatnud välisriikidesse telegramme.

Kolm päeva tagasi pidi Medvedev kohtuma Magadani kuberneriga ja eile tulema valitsuskabineti kokkusaamisele. Nendele päevadele olid planeeritud ka eelarve arutelud. Ühe osaleja sõnul pidid ootasid kokkutulnud ühel kohtumisel poolteist tundi, enne kui nad põhjendamata laiali saadeti.

Üleeile pidi Medvedev osalema ÜRO Julgeolekunõukogu kohtumisel Sotšis Lähis-Ida teemal. Ka seal ei olnud ta kohal.

Eile avaldas Interfax lühikese uudisnupu, mille järgi sai Medvedev sporti tehes vigastada ja see ei võimalda tal kohtumistel osaleda.

Eelmisel aastal oli samamoodi nädal aega kadunud Vladimir Putin, kelle kohtumiste kohta Kremli veebilehekülg avaldas materjale, aga kes tegelikult enda nägu ei näidanud.

2017. aasta kevade Medvedevi kadumist seletati külmetushaiguse raviga. 

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles