Artisan Honey lemmikretsept FreshGO retseptivõistluselt: Värske salat kuumsuitsu angerja ja avokaadoga

FreshGO
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: FreshGO

Eelmine nädal selgusid e-toidupoe FreshGO retseptivõistluse «Minu parim retsept» võitjad. Toome teieni Artisan Honey lemmikuks osutunud Mari-Liis Eha värske ja toitva värske kuumsuitsu angerja ja avokaado salati retsepti.

Artisan Honey esindaja Kärolin Mikkali sõnul jäi see salat neile silma oma suviselt värskete koostisosade poolest. «Me soovime inimeste tähelepanu pöörata sellele, et mett ei pea tingimata kasutama vaid magustoitudes, vaid ka kõiksuguste salatite ja kastmete valmistamisel,» kommenteeris Kärolin. Ka selle salatikastme juurde soovitaksid nad lisada suhkru asemel mett mustikatega. Selleks kingivad nad Mari-Liisile omalt poolt 300 g lipikarbis mustikatega mett.  

Artisan Honey toob inimesteni puhta kodumaise kvaliteetmee. Nende tootevalikust leiab nii õiemett, maitsemett kui ka kinkekomplekte. Maitsemesi on valmistatud külmkuivatatud ja jahvatatud marjadest, mis on segatud kokku meega.

Retsept

Koostisosad

Telli kõik koostisosad ühe klikiga 13.42€ eest FreshGO e-poest koju SIIT.

MITMELE?: 4-le

  • 250 g purk Vändra Kalatooted „Kuumsuitsu angerjas marinaadis“
  • 1 avokaado
  • 5 kirsstomatit
  • ½ väikest sibulat
  • Spinat või rukola
  • Sidrunimahl
  • Valge veiniäädikas
  • Sool
  • Suhkur
  • Must pipar

Valmistamine

Valmistamise aeg: 10 minutit

Pese salatilehed, nõruta ja pane salatikaussi.

Viiluta avokaado (eemalda enne kivi), punane sibul ja kirsstomatid ning lisa kaussi.

Võta purgist kuumsuitsuangerjas, puhasta luudest, murra meelepärasteks tükkideks ja viska kaussi.

Kastmeks sega kokku maitse järgi sidrunimahl, valge veiniäädikas ja sool, suhkur, pipar

Vaata kõiki võistlusel osalenud retsepte SIIT.

Copy
Tagasi üles