Peretuttav: Schumacher istub ratastoolis ja nutab

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher lumelauaga sõitmas
Michael Schumacher lumelauaga sõitmas Foto: Pool / Reuters/Scanpix

Seitsmekordse vormel-1 maailmameistri Michael Schumacheri tundmatuks jääda soovinud peretuttav andis väljaandele Paris Match intervjuu, kus rääkis sakslase igapäevaelust.

«Kui Michael pannakse ratastooli istuma ning mees näeb aknast maalilist loodust mägede ja järvede keskel, siis puhkeb ta nutma,» lausus perekonnatuttav. «Michaeli naine Corinna arvab siiski endiselt, et ta abikaasa võib paraneda.»

Peretuttav rääkis, et Schumacher on kaotanud kõnevõime ja mäluga on tal suuri probleeme. Mälu värskendamiseks lastakse mehele kõikvõimalikke hääli, teiste seas ka vormel-1 autode heli. Siiski pidi Schumacheri seisund võrreldes varasemaga olema parem, sest ta suudab vesiteraapias teha algelisi liigutusi.

Schumacher sai raske peatrauma 2013. aasta lõpus Prantsusmaal suusatades. Umbes aasta aega hiljem lasti ta koju ning pärast seda pole endise vormelisõitja lähedased mehe seisundi kohta midagi teada andnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles