Prienai peatreener: LaVar Ball tahtis klubi põhja lasta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Los Angeles Lakersi korvpalluri Lonzo Balli sõnakas isa LaVar Ball.
Los Angeles Lakersi korvpalluri Lonzo Balli sõnakas isa LaVar Ball. Foto: Liusjenas Kulbis / AP

Mullu Leedu korvpallimeistrivõistlustel viimaseks jäänud Prienai Vytautase peatreeneri Virginijus Seskuse sõnul tahtis LaVar Ball klubi põhja lasta.

Spordiriideid ja -jalanõusid tootva Big Baller Brandi looja LaVar Ball tõi oma pojad LiAngelo ja LaMelo Prienaisse. «Meie suurim viga oli see, et nendega tegemist tegime,» lausus Seskus. «Poisid polnud üldse vajalikul tasemel ja nad ei pingutanudki, et paremaks saada. Kui nad nägid, et midagi asjalikku neil välja ei tule, siis kerkis pildile skandaalne LaVar, kes hakkas klubi hävitama.»

Seskuse sõnul jättis Big Baller Brand välja maksmata korraldatud turniiri auhinnarahad ning lõpetas klubi toetamise. Samuti viis ta minema viskemasinad, mille oli Preinaile kinkinud.

Vaatamata majanduslikele raskustele pidas klubi hooaja lõpuni vastu. «Uuel hooajal me keskendume professionaalsusele ja distsipliinile,» lisas Seskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles