FCI Levadia lõi Kuressaare puuri palle täis, Pareiko sekkuma ei pidanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko.
Sergei Pareiko. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Levadia teatas täna, et nende senine varuväravavaht Priit Pikker lõpetab isiklikel põhjustel profikarjääri. Sellest tulenevalt on juba täna FCI Levadia pingil varuvahiks koondise legend, 41-aastane Sergei Pareiko, vahendab Soccernet.

Pareiko ütles venekeelsele ERR-ile, et kuna 17-aastane Armands Aparins sai vigastada ning jääb umbes kuueks nädalaks eemale, võtab legend vastutuse enda kanda.

«Loodan, et ei pea väljakule minema, aga olen füüsiliselt heas vormis ja treenin regulaarselt,» sõnas 2015. aastal karjääri lõpetanud Pareiko.

FCI Levadia kohtus täna kodus Premium liigas Kuressaarega ning võitis 4:0. Võõrustajate väravad lõid Mark Oliver Roosnupp 27., Roman Debelko 50., Muamer Svraka 57. ja Cem Felek 82. minutil.

Eesti meistriliiga pärastlõunastes kohtumistes alistas oma põhimehe Liliuta mängiv Nõmme Kalju 4:0 Pärnu Vapruse, seejuures tõid Maximiliano Ugge kaks tabamust ja Igor Subbotini värav seitsme minutiga tabloole 3:0 eduseisu. Kalju 4:0 võidu kindlustas Aleksandr Volkov. 

Viljandi Tulevik kaotas 0:3 koduväljakul Paide Linnameeskonnale, kelle poolelt tegid skoori Andre Frolov, Märten Pajunurm ja Henri Hanson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles