Navalnõi peeti jälle kinni (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimati oli Navalnõi kohtu ees mais, kui talle mõisteti ebaseadusliku meeleavalduse organiseerimise eest 30 päeva vangistust.
Viimati oli Navalnõi kohtu ees mais, kui talle mõisteti ebaseadusliku meeleavalduse organiseerimise eest 30 päeva vangistust. Foto: TATYANA MAKEYEVA / REUTERS / Scanpix

Venemaa juhtiv opositsioonipoliitik Aleksei Navalnõi peeti täna kinni, säutsus tema pressiesindaja Kira Jarmõš.

Jarmõši sõnul võeti Navalnõi kinni oma kodu juures. "Ta on nüüd (Moskva) Danilovski politseijaoskonnas. Nad ei öelnud, miks ta on kinni peetud. Nad võtsid ta telefoni ära," säutsus Jarmõs. 

Uudis Navalnõi kinnipidamisest pani sotsiaalmeedia kihama. Põhjuseta kohta esitati spekulatsioone võimude ärevusest vastuolulise pensioniea tõstmise eel.

Eile aga avaldas Navalnõi loo sellest, kuidas Venemaa korrakaitse on suuremahulise korruptsiooniskeemi ohver. Navalnõi sõnul on Venemaa presidendi Vladimir Putini endise ihukaitsja juhitava Rahvuskaardi hangetes varastatud vähemalt 25 miljonit eurot.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles