Ratas kinnitas kandideerimist Keskerakonna esimeheks ja ütles, et eesmärk riigikogu valimistel on 30 kohta (11)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas kinnitas täna, et kandideerib uuesti erakonna esimeheks ning Keskerakonna eesmärk riigikogu valimistel on vähemalt 30 kohta.

«Juba nädala pärast lülitume täielikult töö ja riigikogu valimiste lainele. Meid ootavad ees kuus väga rasket, vastutusrikast, aga ka positiivset ja parimaid tulemusi toovat kuud,» ütles Ratas täna erakonna suvepäevadel. 

Keskerakonna esimees tänas ühtlasi kõiki neid erakonna piirkondi, kes usaldavad teda jätkama Eesti suurima ja vanima erakonna esimehe ametis. «Tänan toetuse eest ja kinnitan, et olen valmis seda vastutust kandma. Võtan väljakutse auga vastu ning kandideerin taas Eesti Keskerakonna esimeheks 13. oktoobril toimuval kongressil,» lausus ta.

Praeguseks on Ratase esimehe kandidaadiks esitanud rohkem kui pool kõikidest piirkondadest. Kandidaatide esitamine kestab kuni 15. septembrini. 

Ratas rõhutas, et Keskerakond seisab solidaarse ja õiglase ühiskonna eest ning sihib riigikogu valimistel vähemalt 30 kohta. «Keskerakond seisab iga Eestimaa inimese eest, mitte vaid jõukamate heaolu eest, kellele on suunatud mitmed konkurentide valimislubadused,» lausus Ratas. 

«Meie taotleme 2020. aastal erakorralist pensionitõusu ning soovime tagada igale eakale hooldekodu koha või koduhoolduse teenuse. Samamoodi peame vajalikuks, et riik toetaks noori senisest suuremal määral oma kodu soetamisel. Täna puudub kahjuks paljudel noortel peredel kindlustunne oma kodu suhtes, mis mõjutab negatiivselt ka nende väljarännet.»

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles