Aparaaditehases kohtuvad kunst, tänavaturg ja muusika

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aparaaditehase selles suures päevinäinud ruumis töötasid läinud nädala lõpus ehitajad, laupäeval avatakse seal aga Armastusesaal.
Aparaaditehase selles suures päevinäinud ruumis töötasid läinud nädala lõpus ehitajad, laupäeval avatakse seal aga Armastusesaal. Foto: Laila Kaasik

Vanas tööstushoone endises tootmisruumis on päevinäinud krohviga rohekad seinad ja massiivsete metallplaatidega põrand. Ainuke, mis reedab, et seda ruumi lõplikult hüljatud pole, on disainerilampidega valgustus. See on üks viimaseid renoveerimata ruume Riia tänava ääres paiknevas Aparaaditehase loomelinnakus.

Möödunud reedel sebisid selles ruumis ringi veel ehitajad, kuid saal äratatakse uuele elule juba sel laupäeval, kui leiab aset üks Aparaaditehase festivali üritustest. Peoga, kus esinevad Erki Pärnoja koos bändiga Efterglow, Mees Inc ja möllavad DJd, ristitakse see paik Armastusesaaliks, kuna mõni aasta tagasi peeti seal armastusfilmide festivali Tartuff järelpidu.

Erki Pruul
Erki Pruul Foto: Laila Kaasik
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles