Floridas sai massitulistamises surma kolm inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulistamine leidis aset videomänguturniiril Madden 19.
Tulistamine leidis aset videomänguturniiril Madden 19. Foto: CNN

Florida osariigi põhjaosas asuvas Jacksonville´i linnas sai pühapäeval massitulistamises surma kolm inimest, kelle seas ka 24-aastane rünnakus kahtlustatav David Katz, teatasid USA politsei ja kohalik meedia.

Tulistamine leidis aset Maddeni videomänguturniiril. Kuulide läbi sai vigastada üheksa inimest. Veel kaks sai vigastada, kui nad ründaja eest põgenesid.

«Meil ei ole praegusel hetkel rohkem kahtlusaluseid. Meil oli selles juhtumis üks kahtlustatav ja tema on surnud,» ütles kohalik šerif Mike Williams pressikonverentsil.

«Baltimore´i linnas elanud 24-aastane David Katz võttis endalt elu,» lisas politseiametnik.

«Meil on kohapeal mitmeid ohvreid. Hoidke piirkonnast eemale. Seal ei ole praegu ohutu. Hoidke eemale!» teatas šerifiamet sündmuste alguses suhtlusvõrgustikus Twitter. Kohapeal tegutses politsei eriüksus.

Briti rahvusringhäälingu BBC sündmuskohalt edastatud videos võis kuulda kümneid laske.

Ajalehe Los Angeles Times rääkinud võistleja Steven «Steveyj» Javaruski ütles, et tulistajaks võis olla mängija, kes turniiril kaotas. Jacksonville´i turniiri võitja siirdub edasi Las Vegases korraldatavasse finaali, kus auhinnaks on 25 000 USA dollarit.

Valge Maja pressiesindaja Sarah Sanders kinnitas, et president Donald Trumpi on juhtunust informeeritud ja ta jälgib edasisi arenguid suure tähelepanuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles