Augusti viimastel päevadel muutub ilm taas suvisemaks

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmajaam lubab augusti viimaseks nädalaks ilusat ilma.
Ilmajaam lubab augusti viimaseks nädalaks ilusat ilma. Foto: Marianne Loorents

Ilmateenistus prognoosib augusti viimasteks päevadeks üha suvisemaks muutuvat ilma.

Ööl vastu teisipäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub lõunakaaretuul 2–8, saarte rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 5–10, rannikul kuni 15 kraadi. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub lõunakaaretuul 3–8, saartel puhanguti 13 m/s. Sooja on 18–22 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Kohati on udu. Puhub valdavalt lõunakaaretuul 1–6 m/s. Sooja on 7–12, rannikul kuni 15 kraadi. Kolmapäeva päeval on samuti vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt idakaaretuul 1–7 m/s. Sooja on 18–23 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 1–6 m/s. Sooja on 8–12, rannikul kuni 15 kraadi. Neljapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 2–8, põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 19–23 kraadi.

Reede öösel katab Eestit kõrgrõhkkonna serv, pilvi on vähe ja ilm sajuta. Puhub mõõdukas ida- ja kagutuul. Sooja on 7–12, rannikul kuni 16 kraadi. Päeval laieneb Läänemerele madalrõhkkonna serv, selle piirest lisandub ka meile pilvi ning vihmahoogude võimalus suureneb. Kagutuul on mandril mõõdukas, saartel võrdlemisi tugev. Sooja on öösel 7–12, rannikul kuni 16, päeval 20–24 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles