Uuest aastast võib SEBist hoiuse ennetähtaegse lõpetamise eest raha kätte saada kohe

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB hoone Tallinnas
SEB hoone Tallinnas Foto: Toomas Huik

Alates 10. jaanuarist 2012 on SEBi klientidel võimalik saada hoiuse lõpetamisel hoiusumma kätte üldjuhul kohe, kuid mitte hiljem kui kolme tööpäeva jooksul, teatas pank.

Kui seni maksti ennetähtaegsel lõpetamisel hoiusumma välja kolme tööpäeva möödumisel, siis alates 10. jaanuarist on kõigil klientidel võimalik saada hoiuse lõpetamisel hoiusumma kätte üldjuhul kohe, kuid mitte hiljem kui kolme tööpäeva jooksul.

Lisaks jõustuvad 1. jaanuarist mitme SEBi toote ja teenuse tingimused.

Alates 1. jaanuarist jõuavad SEPA (Euroopa ühtne maksekeskkond) maksed teise Euroopa Liidu riiki järgmiseks arvelduspäevaks ja seda siseriikliku makse hinna eest juhul, kui makse suurus on kuni 50 000 eurot. Seni võis Euroopa Liidu sisene arveldamine võtta kuni kolm päeva. Muudatus puudutab nii era- kui ärikliente.

Muutub paindlikumaks otsekorralduse maksjalepingu muutmine. Uue korra kohaselt on pangal võimalik saaja korralduse alusel muuta maksjalepingus märgitud maksepäeva, laekumise kontot või maksetunnust.

Internetipanga lepingus on täpsustatud punkti, mille järgi ei arvestata erakliendi internetipanga ülekannete limiitide hulka kliendi enda kontode vahel tehtud pangasiseseid ülekandeid.

Uuest aastast on pangal õigus lõpetada mobiilipanga ja kiirteavitamise lepingud, kui kliendi leping mobiilsidefirmaga on lõppenud. Muudatuse eesmärk on tagada kliendi andmete ja tema kontol oleva raha veelgi suurem turvalisus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles