Magus tööpakkumine: ela aasta Mehhiko kuurordis ja teeni 100 000 eurot

Minna Annabel Tismus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Alexander Shalamov / PantherMedia / Scanpix

Mehhiko kuurordikett Vindata kuulutas välja kampaania, mille raames otsitakse esindajat, kes elaks aasta aega Vidanta Nuevo Vallarta luksushotellis ja naudiks selle hüvesid. 

Kandidaat, kes osutub valituks, saab Vindata sotsiaalmeedia mõjuisikuks. Kandidaadi ülesandeks on tutvustada Vindatat erinevate sotsiaalmeediakanalite kaudu laiemale publikule, et üha enam inimesi tuleks kuurordiketti külastama, vahendas Apartment Therapy.  

 

A post shared by Vidanta Resorts (@vidanta) on

Vidanta tegevdirektor Iván Chávezi sõnul on see erakordne pakkumine. Valitud kandidaat saab nautida kõiki kuurordi mugavusi. Tal on võimalus osaleda kohalikel ekskursioonidel, mis tutvustavad ümbritsevat kultuuri, tutvuda iidsete maiade varemete, varjatud söögikohtade, uusimate restoranide ja ööklubidega ning osaleda selle piirkonna suurimatel näitustel ja meelelahutusüritustel.  

 

A post shared by Vidanta Resorts (@vidanta) on

Tähtaeg töökohale kandideerimiseks on 21. oktoobril. Vaata tööpakkumist SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles