Viieaastane juuksemodell on Instagramis pööraselt populaarsust kogumas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

A post shared by Mia Aflalo (@miaaflalo) on

Viieaastane Mia Aflalo Tel Avivist on saanud tänu Instagramile plahvatuslikult kuulsaks, sest tal on enneolematult kaunid juuksed. Tänu erilisele soengule on põnn juba ka Briti Vogue’ile poseerinud.

Väike Mia on kogunud palju fänne, sest tal on väga ilusad rohelised silmad ja särav naeratus. Tema välimuse teevad aga veelgi erilisemaks väga paksud juuksed, mille Iisraeli stilist Sagi Dahari pildistamiste jaoks nii kaunilt sättis, et see lapsukese üleöö kuulsaks tegi.

 

Ballerina? @sagidahary @avishaghadad_makeup ?

A post shared by Mia Aflalo (@miaaflalo) on

Tippstilist Dahari sõnul on Miaga väga lihtne koostööd teha, sest ei virise ega vaidle, istub kannatlikult ja naeratab kõigile. Dahari on lapsmodellist nii suures vaimustuses, et kutsub teda Printsess Miaks, edastab Daily Mail.

 

A post shared by Mia Aflalo (@miaaflalo) on

Nagu kuulsaks saanud lapsmodellide puhul ikka, on ka Mia fännide kõrval neid, kes ei pea õigeks, et nii väike laps sellist tähelepanu saab. Näiteks on Mia fotode all kommenteeritud, et ta on pedofiilidele kandikul ette kantud ning lapsevanemad avaldavad arvamust, et väikeseid lapsi ei tohiks niimoodi üles lüüa.

 

Happy purim?

A post shared by Mia Aflalo (@miaaflalo) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles