Siim-Sander Vene enne MM-valikmänge: kaotada pole meil midagi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti korvpallikoondis kogunes valmisutuma MM-valikmängudeks Saksamaa ja Serbiaga. Meeskonna üks vanemaid ja kogenumaid mängijaid on uuenduskuuri läbinud koondises Siim-Sander Vene

Vaatamata sellele, et koondis noor on, ei ole Vene arust olukord väga palju varasemaga muutnund: Eks ta veidi teistsugune oli, aga üks tsükkel oli ära ja harjub kõigega, elu läheb edasi. Laias laastus on sama tunne tagasi olla, mõned mehed on muutunud, aga töö käib sama moodi ja treenerid on samad.

Vaadates tulevaid mänge raskete vastaste vastu, arvas Vene, et noortel võib olla veidi keeruline: «Mõnel mehel ikka on raske, kõik pole selliste meeskondadega mänginud. Endal ei ole küll väga vahet, on mängitud igasuguste mängijate vastu. Koondise üldpilti vaadates on meil noorem sats, siis vast midagi ikka mängib.»

Vene tunneb enda õlgadel ka veidike liidrikohustusi: «Eks mu ikka mingi kohusutus on. Kui midagi nihu läheb, siis ikka vaadatakse vanemate olijate otsa, noorematele antakse rohkem andeks.»

Mängude peale mõeldes arvab Vene, et mängudele tuleb vastu minna positiivse emotsiooniga: «Mõnel mehel võib-olla lööb hirmu sisse, aga midagi karta pole, kaotada meil pole midagi. Oleme grupi tagaotsas, meil on ainult võita.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles