It´s Bio ja Üks Väga Hea Tee lemmik FreshGO retseptivõistluselt: vegan brownie

FreshGO
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: FreshGO

Eelmine nädal selgusid e-toidupoe FreshGO retseptivõistluse «Minu parim retsept» võitjad. Toome teieni It´s Bio ja Üks Väga Hea Tee lemmikretseptiks osutunud Pamela Marani suhkru- ja gluteenivaba vegan brownie retsepti.

It´s Bio esindaja Eve Hoogeveen sõnul võlus neid selle retsepti puhul lihtsus ja tervislikkus. “Tegemist on imelise näitega, kuidas maiustada tervislikult ja süümepiinadeta. Puhas rõõm on näha retsepte, mille koostisosad on looduslikud ja tervisesõbralikud,” lisas Hoogeveen. Omalt poolt panid nad oma lemmikretsepti autorile auhinnaks chia-seemneid, kakaopulbrit ja Mylk tooršokolaadi jõhvikate ja tatraga.

Üks Väga Hea Tee esindaja Siim Loog nentis, et lihtsates asjades peitub võlu ja seetõttu puudutas neid ka see retsept. «Austame puhtaid tooraineid ja kvaliteeti ning armastame palavalt head toorkakaod, mis on brownie valmistamise A ja O,» lisas Loog. Omalt poolt kingivad nad Pamelale järgmiste retseptide katsetamiseks kolm toodet: Üks Väga Hea Kuum šokolaad uute brownie´ide küpsetamiseks; Üks Väga Hea Rohelise Tee pulber kööki värvi, põnevuse ja loomingulise toomiseks ning Üks Väga Hea Pu Erh tee müstilisse maailma sukeldumiseks.

Retsept

Koostisosad

Telli kõik koostisosad ühe klikiga 14.16€ eest FreshGO e-poest koju SIIT.

MITMELE?: 8-le

  • 4 banaani
  • 15 datlit
  • 4 tl jahvatud linaseemneid
  • 250 g suhkruta maapähklivõid
  • 3 (või rohkemgi) toorkakao- või jaanikaunapulbrit

Valmistamine:

Valmistamise aeg: 30 minutit

Jahvata linaseemned saumikseriga või kohviveskis. Purusta kivideta datlid köögikombainis või saumikseriga, lisa banaanid, linaseemnejahu, maapähklivõi ja kakaopulbrit. Kakaod pane nii palju, kui süda šokolaadi armastab.

Töötle ühtlaseks massiks. Soovi korral timmi maitset vanilje ja muskaatpähkliga. Terake soola võimendab kakaomaitset.

Määri vorm kookosõliga (kui oled vegan. Kui mitte, siis on ka või okei) ning kalla tainas vormi. Küpseta 175kraadises ahjus 20 minutit (oleneb ka vormi kõrgusest).

It´s Bio-st

It´s Bio on ettevõtte, kes on hoolikalt oma partneriteks valinud ettevõtted, kes väärtustavad puhast loodust ja tervislikku eluviisi ning soovivad oma klientidele pakkude parimat kvaliteeti ja elamust. Nii leiab It´s Bio valikust nii Lovechock tooršokolaade, mahetoitu kui ka looduskosmeetikat.

Üks Väga Hea Tee-st

Üks Väga Hea Tee sari on saanud innustust sügavast armastusest tee vastu ning soovib näidata suunda Eesti inimestele parema kvaliteediga tee suunas. Kõik teed nende valikus on kasvatatud mahepõllunduspõhimõtteid järgides ning teed on valitud tee-ekspertide/armastajate poolt, kes tegelevad igapäevaselt tee ja sellega seonduvaga.

Vaata kõiki võistlusel osalenud retsepte SIIT.

Copy
Tagasi üles