Leedu võimupartei juht skeemitab maade ja maksudega

Šarūnas Černiauskas
, Ajakirjanik, 15min.lt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talunike ja Roheliste Liidu esimees Ramunas Karbauskis (vasakul) jälgimas erakonnakaaslase ja Leedu peaministri Saulius Skvernelise (paremal) sõnavõttu. FOTO: Žygimantas Gedvila/Scanpix
Talunike ja Roheliste Liidu esimees Ramunas Karbauskis (vasakul) jälgimas erakonnakaaslase ja Leedu peaministri Saulius Skvernelise (paremal) sõnavõttu. FOTO: Žygimantas Gedvila/Scanpix Foto: Žygimantas Gedvila/SCANPIX

Leedu võimupartei esimees Ramūnas Karbauskis lubas valimiste eel teha lõpu tagatoalepetele ja altkäemaksudele. Kuid tema põllumajandusäride suhtes algatatud juurdlus paljastas, et tal endalgi on palju varjata.

Talunike ja Roheliste Liit võitis 2016. aastal ülekaalukalt Leedu parlamendivalimised. Erakonna esimees Ramūnas Karbauskis oli valimiste-eelse kampaania käigus andnud palju lubadusi: läbipaistev poliitika, ei mingit korruptsiooni, maksupettuste väljajuurimine. Kuid nüüd süüdistatakse teda ennast nendessamades kuritegudes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles