Kas Nõmmsalu saab tööd Siberis?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Nõmmsalu
Jaanus Nõmmsalu Foto: CEV

Tänavusel EM-finaalturniiril Eesti võrkpallikoondise põhitegijate sekka kuulunud Jaanus Nõmmsalu viibib Postimehe andmetel testimisel Venemaa esiliiga klubis Tjumen. Tegemist on Siberis üle 600 000 elanikuga rikkas gaasi- ja naftalinnas asuva meeskonnaga, mis hoiab Venemaa meistrivõistlustel kaheksa vooru järel tosina meeskonna seas 10. kohta.


Nurgaründaja ei soovinud kommentaare jagada, kuid väidetavalt tekkis tal võimalus oma oskusi näidata tänu EMil Eesti koondise abitreenerina töötanud Boriss Kolcinsile, kes endale idanaabrite juures nime teinud ja praegu Moskva Dinamo naiskonda juhendab. Leegionäridest kuulub Tjumeni koosseisu Montenegro diagonaalründaja Mladen Majdak.

Saksamaa meistrivõistlustel alistas Oliver Venno koduklubi VfB Friedrichshafen võõrsil Rottenburgi TV 3:1. Kohtumist vahetusmängijate pingilt alustanud Eesti koondise diagonaalründaja sekkus avageimis ja viibis platsil lõpuni. Ta lõi 33 pallist maha 14. Viiest mängust neli võitnud Friedrichshafen asub tabelis 2. kohal.

Prantsuse liigas sai Raimo Pajusalu ja Keith Puparti tööandja Rennes’i Etudiant võõrsil jagu Narbonne’ist 3:1. Mõlemad Eesti koondislased tegid kaasa terve kohtumise. Pupart realiseeris 21 tõstest 12, Pajusalu lõi seitsmest pallist maha viis ja lisas sama palju blokke. Etudiant asub tabelis 9. kohal.

Sivasi 4 Eylül Belediye (Kert Toobal) on alustanud Türgi liigat nelja järjestikuse kaotusega. Viimati jäädi kodusaalis alla Toruli Gumushanele 0:3. Teises geimis kohtumise lõpuni välja vahetatud Eesti koondise sidemängija tõi oma ainsa punkti blokist. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles