Nelja-aastane tüdruk päästis perekonna põlevast majast (1)

Minna Annabel Tismus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: JCB Prod / PantherMedia / Scanpix

Eile pärastlõunal aitas USAs Florida osariigis Jacksonville linnas pisike nelja-aastane tüdruk päästa oma perekonda põlevast majast. 

Mesha Farland nägi väikevennaga kodus mängides toa seinal leeke ja jooksis seejärel kiirelt emale nähtust teatama, kirjutas News4Jax. Tüdruku ema toimetas perekonna turvaliselt kodust välja ning keegi ei saanud tulekahjus viga. 

«Ma mängisin enda väikese vennaga, vaatasin selja taha, ja nägin leeke,» ütles Mesha Farland News4Jaxile. «Toas oli palju suitsu,» lisas tüdruk. 

Tüdruku ema Payne Farlandi sõnul oli sein leekides ja tuli ulatus katuseni välja. Tuli kattis lõpuks põrandat, tegi maatasa lastetoa ja hävitas ka maja katuse. Payne Farlandi sõnul ei andnud majas enam midagi päästa. 

Perekond otsib ajutist paika, kus leida peavarju. Tulekahju põhjus ei ole veel selgunud. 

Ema sõnul oleks tulekahju tagajärjed võinud olla hoopis hullemad, kui tütar ei oleks kiirelt reageerinud. «Ta on kangelane,» ütles ema. «Ma olen tema üle uhke». 

Tüdrukult küsiti, mis tunne on olla oma perekonna päästja ning Mesha Farland vastas: «Hea! Mulle meeldib olla kangelane.» 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles