Annelinna maja otsaseinale maandus hiigelmesilane

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõpruse pst 3 maja otsaseina Annelinnas kaunistab hiiglaslik pilt mesilasest.
Sõpruse pst 3 maja otsaseina Annelinnas kaunistab hiiglaslik pilt mesilasest. Foto: Kristjan Teedema

Annelinna ühe viiekorruselise maja otsaseinale on selle nädala algul maandunud tohutu suur mesilane. See on SprayPrinteri kõige värskem seinamaaling Tartus, nagu rääkis Sõpruse pst 3 korteriühistu juhatuse liige Peep Tomson ja kinnitas ka idufirma SprayPrinter esindaja Aet Rebane.

Peep Tomsoni sõnul tegi SprayPrinter talle kui korteriühistu esindajale ettepaneku lubada maja seinal katsetada kõrgtehnoloogilise värviprinteri uusimat mudelit. Et see ei läinud ühistule midagi maksma, lubas juhatus SprayPrinteri eesotsas Mihkel Joalaga tegutsema. Pealegi tundus juhatusele, et plekist seinakate vajab värvilise pildiga huvitavamaks tegemist.

Sama idufirma senised silmatorkavaimad tööd Tartus asuvad Turu tänava keskkatlamaja seinal ja korstnal. Pärast katsetamist Annelinnas lendas seina mööda liikuv nutikas värviprits koos meeskonnaga maalinguid tegema Ameerika Ühendriikidesse.

Korteriühistu juhatuse liige Peep Tomson on tulemusega oma kodumaja seinal rahul. «Nad ise jäid ka rahule,» lisas ta.

Videot maalingu tegemise lõppjärgust saab vaadata siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles