Jooksupoisina 50 miljonit televaatajat teenindamas

Marek Tiits
, Viljandi Tuleviku meediajuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilleküla staadioni parklasse oli üles seatud miljardite eurode eest teleülekandetehnikat.
Lilleküla staadioni parklasse oli üles seatud miljardite eurode eest teleülekandetehnikat. Foto: Marek Tiits

Augusti keskpaigas Tallinnas asetleidnud UEFA superkarikafinaal – Meistrite liiga ja Euroopa liiga võitjate vaheline madin – on Euroopa klubijalgpalli üks kolmest tähtsamast ettevõtmisest. Et sellise mängu korraldamine tibatillukesele Eestile anti, on kirjeldamatult võimas.

15 000 pealtvaataja ja poolesajamiljonilise televaatajaskonnaga mängu aitasid korraldada 149 vabatahtlikku kaheksast riigist ja nende hulgas oli vähemalt kolm viljandlast, üks neist siinkirjutaja.

Et pääseda Tallinnas toimuvat superkarikafinaali teenindama, täitsin vabatahtliku töötaja taotlusankeedi juba varakevadel, kui polnud veel teadagi, kes meie Lilleküla staadionimuru tallama tulevad. Toona oli veel võimalus, et üks neist klubidest on Liverpool FC, kuid Sergio Ramose jõuvõtted Mo Salah’ vastu, Loris Kariuse ajalukku läinud puterdused väravasuul Meistrite liiga finaalis ... Mäletate küll.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles