Politsei püüdis öösel Ida-Virumaal joobes juhte

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei öise reidi ajal alkoholijoovet ning liikluskiirust kontrollimas.
Politsei öise reidi ajal alkoholijoovet ning liikluskiirust kontrollimas. Foto: Peeter Langovits

Ida-Virumaa viieteistkümnes vallas ja kolme suurema linna teedel viidi teisipäeva õhtust kuni kolmapäeva hommikuni läbi politseioperatsioon «Kõik puhuvad».



Suurreidi käigus tabati 14 joobes sõidukijuhti, teatas Ida politseiprefektuur.

Jõhvi politseiosakonna komissari Sergei Andrejevi sõnul kontrollisid sealsed politseiametnikud ja abipolitseinikud ajavahemikus kella 20.00-08.00 kokku 1103 autojuhti

Operatsiooni käigus selgitati välja 42 liiklusalast rikkumist, sealhulgas 14 sõiduki joobes juhtimise fakti ning 28 muud seaduserikkumist.

«Tänase politseioperatsiooni tulemustele ja varasematele kogemustele tuginedes saan öelda, et endiselt on inimesi, kes ei adu seda, et joobes autot juhtides seatakse ohtu nii enda kui ka teiste liiklejate elu,» tõdes komissar.

Andrejev rõhutas, et liikluses kehtivate reeglite täitmine on politsei kõrgendatud tähelepanu all nii jõulude ajal kui ka aastavahetusel ning eeskirjade eirajail pole mingit võimalust karistusest pääseda.

«Mõelge juba enne peole või külla minekut läbi see, kuidas te sealt tagasi saate - leppige kokku, kes autojuhtidest alkoholi ei tarbi või kasutage koju jõudmiseks taksot,» soovitab politseijuht.

Ida politseiprefektuuri teeninduspiirkonnas on käesoleva aasta kümne kuu jooksul 26 protsenti liiklusõnnetustest põhjustanud joobes sõidukijuhid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles