President läheb kell 20 algavale jumalateenistusele

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendi ametiauto.
Presidendi ametiauto. Foto: Elmo Riig / Sakala

President Toomas Hendrik Ilves läheb jõululaupäeva õhtu jumalateenistusele oma kodukandi kirikusse Hallistes, kuid mitte kell 17 algavale teenistusele, millest teeb otseülekande ka ETV, vaid kell 20 algavale teisele jumalateenistusele.

President läheb jõulujumalateenistusele oma kodukirikusse Hallistes, kus on täna õhtul kaks teenistust ning president läheb teisele, kell 20 algavale teenistusele, rääkis presidendi avalike suhete nõunik Toomas Sildam Postimees.ee'le.

Kuu alguses tekitas avalikku pahameelt tõik, et 24. detsembril kell 17 algavale jumalateenistusele, millel pidi osalema ka president ja millest teeb otseülekande Eesti Televisioon, pääses organiseerijate poolse segaduse tõttu eelregistreerimisega.

Kirik täitus sestap kiiresti ning kohalikel elanikel tekkis kartus, et Halliste rahvas ei mahugi kirikusse. Seepeale teatati, et kell 20 toimub Halliste kirikus veel teinegi jumalateenistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles